top of page

BESPROKEN

NVIA

DI in de verzekeringsbranche​
Bij verzekeraars vindt een enorme omslag plaats. Kaalslag door automatisering en de baanzekerheid verdwijnt. Wat hebben we nodig om het werkgeluk en de zelfregie van medewerkers zoveel mogelijk te optimaliseren?

ABN AMRO

Over de Bal Heen Kijken​

Het motto “Over de bal heen kijken” van Johan Cruijff gebruikte Evert bij de ABN AMRO als insteek voor het Together & Better programma. 

Evert inspireerde, provoceerde en hielp de ABN AMRO’ ers over de bal heen kijken…

Mental Training
Voor Skills Netherlands verzorgt Evert sinds de Worldskillls Londen 2011 het Mental Training programma. Zowel voor de EuroSkills als de WorldSkills deelnemers. In de aanloop naar de internationale wedstrijden ondersteunt hij jonge vakspecialisten met  de mentale veerkracht en werkt hij met het Piek-model. 

World Skills Netherlands

Excellence Training
 Als onderdeel van de opleiding bij Hotelschool Amersfoort krijgen excellente studenten een training programma aangeboden. Deze maatwerk training helpt studenten onder meer bij zelfreflectie, samenwerken, netwerken, mentale weerbaarheid en focus.

MBO Amersfoort

KasGroeit

Fluitend in de Kas​
Medewerkers komen niet als vanzelf in beweging. Evert duidt op basis van het Effectiviteitsmodel Duurzame Inzetbaarheid de ambitieniveaus voor de HR-sleutelfunctionarissen en voor directies. 
bottom of page