BESPROKEN

NVIA

DI in de verzekeringsbranche​
Bij verzekeraars vindt een enorme omslag plaats. Kaalslag door automatisering en de baanzekerheid verdwijnt. Wat hebben we nodig om de inzetbaarheid van medewerkers zoveel mogelijk te optimaliseren?

ABN AMRO

Over de Bal Heen Kijken​

Het “Over de bal heen kijken” van Johan Cruijff vormt voor de ABN AMRO de insteek voor om de transitie naar de transitie met het Together & Better programma. Evert inspireerde, provoceerde en liet de ABN AMRO’ ers over de bal heen kijken…

Mental Training
Voor Skills Netherlands verzorgt Evert sinds de Worldskillls Londen 2011 het Mental Training programma. Zowel voor de EuroSkills als de WorldSkills deelnemers. In de aanloop naar de landelijke Skills wedstrijden ondersteunt hij de jonge vakspecialisten met maatwerk-trainingen.

Skills Netherlands

Excellence Training
 Als onderdeel van de opleiding bij Hotelschool Amersfoort krijgen excellente studenten een training programma aangeboden. Deze maatwerk training helpt studenten onder meer bij zelfreflectie, samenwerken, netwerken, mentale weerbaarheid en focus.

MBO Amersfoort

KasGroeit

Fluitend in de Kas​
Medewerkers komen niet als vanzelf in beweging. Evert duidt op basis van zijn Effectiviteitsmodel Duurzame Inzetbaarheid de ambitieniveaus voor de HR-sleutelfunctionarissen en voor directies. Die bij Evert als bijna vanzelf in beweging komen.

Bel

06 511 395 44

Volg

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon

© 2019
 

afbeelding 5

NVIA 1